Way2Mail - the smart way to inform all media

Way2Mail • Grasleeuwerik 1 • 5658EG Eindhoven • t: 040-2511125 • e:


Way2Mail werkt onder andere voor de volgende bedrijven:


 
Clou bath findings   Aleksandra Gaca
Textielontwerpster Aleksandra Gaca (1969, Polen) is gefascineerd door driedimensionale weefstructuren. In haar werk zoekt ze altijd weer het snijvlak op van kunst, design en ruimtelijke vormgeving. De hightech stoffen zijn toepasbaar in alle disciplines: van mode en productvormgeving tot architectuur.
voorbeeldmailing
www.aleksandragaca.nl

 
Amerland   Amerland
Naast haar projectmeubelcollectie, heeft Amerland ook een eigen designconcept. Hierin zitten modellen van Nederlandse ontwerpers om de werkplek met meer gevoel voor kleur en stijl in te kunnen richten; op ambachtelijke wijze door vakmensen in Nederland geproduceerd. Amerland is tevens importeur van het Turkse topmerk Derin.


voorbeeldmailing
www.amerland.nl

 
Art of Living   Art of Living
Geen overbodige opsmuk of tierelantijnen, maar puur ambachtelijk vakmanschap met een absolute voorliefde voor massief hout. Met een heerlijke portie Hollandse nuchterheid geeft Art of Living vorm aan het bekende less is more-principe. Maatwerk is een belangrijke troef.
voorbeeldmailing
www.artofliving.nl

 
Bert Plantagie   Bert Plantagie
Bert Plantagie heeft sinds haar ontstaan in 2001 een tijdloze, stijlvolle collectie opgebouwd waarin massief hout en roestvrijstaal de belangrijkste materialen zijn. Inmiddels is de collectie tafels, stoelen en kasten uitgebreid met gestoffeerde zitmeubelen: banken, fauteuils en hockers. Helemaal nieuw is de eigen Outdoor-lijn.
voorbeeldmailing
www.bertplantagie.nl

 
Danca   Danca design furniture
Dutch design met een Turkse touch. Het Nederlandse meubelmerk Danca brengt een collectie eigentijdse zitmeubelen, ontworpen door gerenommeerde ontwerpers uit binnen- en buitenland. Onder hen allrounder Teun van Zanten en Aziz Sariyer, dé Turkse designer van dit moment.
voorbeeldmailing
www.danca.nl

 
Danca   EcoSmart Fire
Geen rookkanaal, gas of afvoerinstallatie aanwezig, maar wél genieten van de warmte en sfeer van écht vuur? Kies dan voor de verrassende vuren van EcoSmart Fire; geraffineerd qua vormgeving, geavanceerd qua techniek.
voorbeeldmailing
www.ecosmartfire.com

 
Gelderland   Gelderland
Jan des Bouvrie. Henk, Roderick en Bart Vos. Dick Spierenburg. Stefan Scholten en Carole Baijings. Gelderland staat voor Dutch Design pur sang en kiest bewust voor ontwerpers van eigen bodem. Met een meubeltraditie die terug gaat tot 1936, is Gelderland na ruim 70 jaar nog altijd springlevend. Vertrouwd én vernieuwend tegelijk.
voorbeeldmailing
www.gelderlandgroep.com

 
Gutzz   Gutzz
No Gutzz, no Glory! Gutzz is een jong, hip merk van eigen bodem. Ze vinden hun inspiratie en ontwerpers van over de hele wereld. Met als resultaat een originele collectie vazen, schalen, kunstobjecten en kleinmeubelen met internationale allure. Origineel en innovatief, decoratief en extravagant.
voorbeeldmailing
www.gutzz.com

 
Label   Harvink
Harvink biedt een complete collectie meubels: zowel banken, hockers, stoelen en fauteuils, als eetkamer-, salon- en bijzettafels. Karakteristiek voor vrijwel alle modellen is de in het oog springende frameconstructie.
voorbeeldmailing
www.harvink.nl

 
Montis   Interfocos:
Barbas, Bellfires, Continental Fires

Interfocos ontwikkelt en produceert haarden en haardproducten volledig in eigen beheer, met de nadruk op vormgeving, beleving en kwaliteit.
voorbeeldmailing

www.interfocos.com
www.barbas.com
www.bellfires.com
www.continentalfires.com

 
Label   Label
Label heeft zich nadrukkelijk gespecialiseerd in leer. In bijzondere soorten zoals leer van de Aziatische buffel, Toscaanse huiden en leer van de Tibetaanse yak. Dik en stevig leer, dat tegen een stootje kan. Met stoere stiksels als puntje op de i. Want dát is het gezicht van Label: stoer & stevig, echt & eerlijk, ruig & robuust.

www.label.nl

 
Montis   Montis
Oók buiten Nederland gooit Montis al jarenlang hoge ogen. Naast Gijs Papavoine, werkt Montis dan ook steeds vaker samen met (jonge) ontwerpers uit het buitenland. Onder het motto ‘Montis: eigen persoonlijkheid’, staat er een brede collectie, gekenmerkt door comfort, oog voor detail en vormvast design. Van bank tot bureau, van kruk tot kast.

www.montis.nl

 
Pastoe   Pastoe
Pastoe ís less is more. Begrippen als eenvoud, duurzaamheid, innovatie en kwaliteit staan aan de basis van tijdloze designklassiekers met een hoog afwerkingsniveau. Denk aan bergsystemen als de Amsterdammer, Vision, Matrix en de L-serie. Maximaal minimalisme. Met verassend veel mogelijkheden. Daarnaast heeft Pastoe ook tafels, fauteuils en banken.

www.pastoe.com

 
Pitch&Putt Golf   STAS picture hanging systems
Als dé specialist in (schilderij)ophang­systemen verstaat STAS als geen ander de kunst van het ophangen. Het stijlvolle design van de in eigen beheer ontwikkelde systemen is zowel nationaal als interna­tionaal al meerdere malen bekroond. STAS ophangsystemen combineren stabiliteit en stevigheid met finesse en flexibiliteit.
voorbeeldmailing
www.stas.nl

 
RIETVELD by rietveld   RIETVELD by rietveld
Onder de naam RIETVELD by rietveld brengen twee erven van Gerrit Rietveld (1888-1964) heruitgaven op de markt uit Rietveld’s omvangrijke meubeloeuvre. Bekende designklassiekers zoals de Steltman-stoel en Militaire set, maar ook modellen die tot nu toe alleen op papier bestonden, zoals de Kinderkrat-stoel.

www.rietveld-by-rietveld.com

 
Van Es Home   Van Es Home
Toonaangevend in bedtextiel. Naast de eigen merken Essenza, Essenza Black Line en Covers & Co is Van Es Home tevens licentiehouder van de merken PiP Studio, Playboy, Cottonfield, JBS en Esprit. Nieuw: Piet Boon en Lief! Twee keer per jaar wordt de collectie vernieuwd volgens de laatste eigen trendprognoses op het gebied van bed- en badmode.
voorbeeldmailing
www.vaneshome.nl

 
Van Es Home   wildspirit
Wildspirit is een Belgisch merk dat ver­nieuwende ideeën omzet in unie­ke signature pieces; modellen met een hoge designfactor. Karak­teri­stiek voor de collectie is de toe­pas­sing van hout; variërend van eiken, beuken, notenhout en bamboe. Flexibiliteit en multi­functio­nali­teit zijn troef.
voorbeeldmailing
www.wildspirit.be