Way2Mail - the smart way to inform all media

Way2Mail • Grasleeuwerik 1 • 5658EG Eindhoven • t: 040-2511125 • e:


Voor bedrijven:
nieuws brengen waar het moet zijnAls u nieuws heeft dan kunt u dat wel van de daken schreeuwen! Maar wie hoort u? Met een goed persbericht en foto's of een CD-rom is het effect al beter. E-mail biedt nóg meer mogelijkheden.

Way2Mail verzorgt uw persbericht van A tot Z. Wij beschikken over een betrouwbaar bestand e-mail adressen van diverse media in zo goed als alle branches. Uw perbericht wordt professioneel geschreven én vormgegeven. Voorbeelden van mailings vindt u bij de referenties. In de brief worden links opgenomen naar direct te gebruiken hoge resolutie beelden van het onderwerp of andere documenten die u wilt communiceren.
Ons adresbestand wordt continue bijgewerkt met de meest actuele media-adressen. Na het versturen van de mailing worden statistieken bijgehouden over het gebruik van de mailing. Zo kunnen we onder andere zien hoe vaak hoge resolutiebeelden gedownload zijn voor publicatie. Een knipseldienst meet het daadwerkelijke resultaat van uw mailing in de gedrukte media.
  Voor de media:
Nieuws op een presenteerblaadjeMagere tijden voor de postbode breken aan. Gelukkig wordt steeds meer informatie digitaal uitgewisseld. Dat scheelt een hoop gesjouw met enveloppen en cd's.

Way2Mail is gespecialiseerd in het versturen van digitale persberichten. Heeft een bedrijf of instelling iets te melden, dan wordt er eerst een goed persbericht geschreven. Het bericht wordt vervolgens in de huisstijl van de afzender opgemaakt en voorzien van beelden. Hoge resolutiebeelden worden aan het bericht gekoppeld en kunnen direct gedownload worden.
Persberichten zijn ook later nog te raadplegen, vanuit het oorspronkelijke bericht, via Way2Mail of via de afzender.